Здравейте, тази глупост която може да прочетете по-долу я създадох в момент на лудост и агресия към Чез електро, които отново ме изненадаха подло и без предупреждение... А аз им драснах едно листче А4 на мейл-чето за препоръки от клиенти с поздрави за добре свършената работа

... Както обича да казва Дим Дуков с пищящия си глас: "Какви са тия хора, бе хора"

?...Неам думи батка...
Та мейла гласи:
Малко препоръки за по-добра организация на трудовия ви процес
С този мейл искам да споделя възмущението, неудобството и неприятните емоции причинени ми от вас!!! Не е нормално в 21 век в разцвета на комуникациите вие да си позволявате да се отнасяте с клиентите си като с жители на първобитно-общинния строй!!! Разбирам колко ви е трудно да работите в тези условия, с тази материална база, остаряла и (почти) нефункционираща техника, и съоражения, некомпетентен и неучтив персонал... Но за сметка на това сте страхотен монопол, цените ви са незнайно защо нереално високи, а съотношението: услуга, качество/ цена е просто безумно... Няма такова сравнение!!! В рамките на 1 ден миналата седмица вашите "техници" оставиха мен и целия район наоколо без ток около 4-5 пъти за по 10-15 минути от които последната "авария" (само за конкретното денонощие разбира се), беше в 12 през ноща!!! Казвате си: "ааахахахаа тоя па за 10-15 мин реве..еее голяма работа...всеки ден се случва по нещо...те хората в Африка за ток не са и чували, па тоя и с претенции!!! ахахахаа..." и се смеете самодоволно с колежките си... Ясна картинка... Всички сме ви виждали отстрани... Да ама не.. Всяко едно от тези ваши спирания бърка моята работа, а това е много сериозен проблем, тъй като аз с нея изкарвам парите които после трябва да давам на вас. Къде е качеството на услугата, че не разбрах? Разбира се, че няма такова, вие го използвате само като съществително в изреченията на рекламните си кампании. За обслужването може много да се говори. Но накратко да обхванем и него: Миризлива тъмна стая с няколко мустакати лелки (разбира се криви и недоволни от живота), които мислят, че всеки около тях им е длъжен с нещо и го демнстрират с поведение и елементарно възпитание. Реплики от рода на "Добър ден", "Здравейте" и тн. се възприемат остро с видимо неохотство и възмущение. Въпросните същества са скрили тулупите си зад огромен монитор произведен по време на комунизма, щракат си игрички, жалват се една на друга гонейки небрежно с някоя счетоводна книга мухите около главите си ... Докато не влезе някои като мен с невинното и единствено намерение да си ПЛАТИ тока и нищо повече. Е тогава става доста неприятно и за двете страни, а недай си боже и да ги попиташ нещо друго, например: "Кога ще благоволят вашите техници да ми пуснат спрения ток"? Е всички знаем и можем да си представим каква ще е опулената и възмутена физиономия на лелчето зад стъклото (разбира се мръсно и не измито от години).Ако е от остроумните ще смъмри изпод мазния мустак: "Абе аз на техничка ли ти приличам, а"? След като през стискане на зъби и самоуспокоение си се стърпял да не и направиш нещо лошо на кривата лелка, накрая се сблъскваш и със система за плащане "MANUAL IS MANUAL" от незнайно кой век... И така ще бъде, докато всички живеем и трупаме агресия един към друг в тази държава и никой нищо не прави... Нещата колкото и да ми се иска няма да се оправат. Но Аз държа вие да знаете какво отношение имам към вашата компания, и повярвайте ми много хора го споделят. Научете се ПОНЕ да информирате КЛИЕНТИТЕ СИ за елементарните неща. В 21 век живота е динамичен, хората са разсеяни, и едно мааааалко усилие от ваша страна да им напомняте за плащанията им, би ни спестило мнооооого излишни НЕрви, НЕгативни емоции, НЕпланувани разходи, НЕвероятни срещи и НЕприятни миризми и гледки!!! Но при вас в камення строй, май е модерно да се играе на развален телефон... Възмутен съм от вашия НЕпрофесионализъм и НЕпокизъм!!! Силно се надявам скоро да се създаде алтернативна компания предлагаща вашите "услуги", и с най-голямо удоволствие да стана техен клиент!!!
Знам ,че няма смисъл да хабя бутоните на клавиатурата си, но много силно се надявам поне един от вас да прочете този мейл. И това ще е постижение.
С неуважение и неприязън, ви желая изключително неприятен ден, какъвто вие ми организирахте днес!