Трябва ми...
За контакти: info@triabvami.bg
 Инфо център
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
септември 04, 2010, 09:12:11

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
+  Трябва ми...
|-+  Пазаруване
| |-+  Защита на потребителя
| | |-+  Да живе CEZELEKTRO и един младежко - кисел мейл с препоръки и критика!!!
« назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: Да живе CEZELEKTRO и един младежко - кисел мейл с препоръки и критика!!!  (Прочетена 1934 пъти)
avanturista
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: май 11, 2009, 05:55:25 »

Здравейте, тази глупост която може да прочетете по-долу я създадох в момент на лудост и агресия към Чез електро, които отново ме изненадаха подло и без предупреждение... А аз им драснах едно листче А4 на мейл-чето за препоръки от клиенти с поздрави за добре свършената работа Усмивчица... Както обича да казва Дим Дуков с пищящия си глас: "Какви са тия хора, бе хора"Ъ??...Неам думи батка...

Та мейла гласи:
Малко препоръки за по-добра организация на трудовия ви процес

С този мейл искам да споделя възмущението, неудобството и неприятните  емоции причинени ми от вас!!! Не е нормално в 21 век в разцвета на комуникациите вие да си позволявате да се отнасяте с клиентите си като с жители на първобитно-общинния строй!!! Разбирам колко ви е трудно да работите в тези условия, с тази материална база, остаряла и (почти) нефункционираща техника, и съоражения, некомпетентен и неучтив персонал... Но за сметка на това сте страхотен монопол, цените ви са незнайно защо нереално високи, а съотношението: услуга, качество/ цена е просто безумно... Няма такова сравнение!!! В рамките на 1 ден миналата седмица вашите "техници" оставиха мен и целия район наоколо без ток около 4-5 пъти за по 10-15 минути от които последната "авария" (само за конкретното денонощие разбира се), беше в 12 през ноща!!! Казвате си: "ааахахахаа тоя па за 10-15 мин реве..еее голяма работа...всеки ден се случва по нещо...те хората в Африка за ток не са и чували, па тоя и с претенции!!! ахахахаа..." и се смеете самодоволно с колежките си... Ясна картинка... Всички сме ви виждали отстрани... Да ама не.. Всяко едно от тези ваши спирания бърка моята работа, а това е много сериозен проблем, тъй като аз с нея изкарвам парите които после трябва да давам на вас. Къде е качеството на услугата, че не разбрах? Разбира се, че няма такова, вие го използвате само като съществително в изреченията на рекламните си кампании. За обслужването може много да се говори. Но накратко да обхванем и него: Миризлива тъмна стая с няколко мустакати лелки (разбира се криви и недоволни от живота), които мислят, че всеки около тях им е длъжен с нещо и го демнстрират с поведение и елементарно възпитание. Реплики от рода на "Добър ден", "Здравейте" и тн. се възприемат остро с видимо неохотство и възмущение. Въпросните същества са скрили тулупите си зад огромен монитор произведен по време на комунизма, щракат си игрички, жалват се една на друга гонейки небрежно с някоя счетоводна книга мухите около главите си ... Докато не влезе някои като мен с невинното и единствено намерение да си ПЛАТИ тока и нищо повече. Е тогава става доста неприятно и за двете страни, а недай си боже и да ги попиташ нещо друго, например: "Кога ще благоволят вашите техници да ми пуснат спрения ток"? Е всички знаем и можем да си представим каква ще е опулената и възмутена физиономия на лелчето зад стъклото (разбира се мръсно и не измито от години).Ако е от остроумните ще смъмри изпод мазния мустак: "Абе аз на техничка ли ти приличам, а"? След като през стискане на зъби и самоуспокоение си се стърпял да не и направиш нещо лошо на кривата лелка, накрая се сблъскваш и със система за плащане "MANUAL IS MANUAL" от незнайно кой век... И така ще бъде, докато всички живеем и трупаме агресия един към друг в тази държава и никой нищо не прави... Нещата колкото и да ми се иска няма да се оправат. Но Аз държа вие да знаете какво отношение имам към вашата компания, и повярвайте ми много хора го споделят. Научете се ПОНЕ да информирате КЛИЕНТИТЕ СИ за елементарните неща. В 21 век живота е динамичен, хората са разсеяни, и едно мааааалко усилие от ваша страна да им напомняте за плащанията им, би ни спестило мнооооого излишни НЕрви, НЕгативни емоции, НЕпланувани разходи, НЕвероятни срещи и НЕприятни миризми и гледки!!! Но при вас в камення строй, май е модерно да се играе на развален телефон... Възмутен съм от вашия НЕпрофесионализъм и НЕпокизъм!!! Силно се надявам скоро да се създаде алтернативна компания предлагаща вашите "услуги", и с най-голямо удоволствие да стана техен клиент!!!
Знам ,че няма смисъл да хабя бутоните на клавиатурата си, но много силно се надявам поне един от вас да прочете този мейл. И това ще е постижение.

С неуважение и неприязън, ви желая изключително неприятен ден, какъвто вие ми организирахте днес!
Активен
tdzhokov
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 19

Профил
« Отговор #1 -: май 11, 2009, 07:32:10 »

Едва ли ще го прочетат, мръсниците, но все пак - трябва да се пише, и то до всички, дето ни се качват на главите
Активен
Rincewind
Млад рибок
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 124

Профил
« Отговор #2 -: май 12, 2009, 12:52:40 »

Авантюрист,

напълно те разбирам за какво говориш и ако поведението на служителките трудно ще го промениш, то защо поне не си спестиш негативните емоции при плащането като плащаш по електронен път (интернет, банкомат). Ако използваш И-пей даже получаваш и известие по-емейл за излязла сметка, т.е. напомнят ти, че следва да платиш.
Що се отнася до "алтернативна компания" предлагаща техните услуги се опасявам, че ще трябва да почакаме повече. Отварянето на енергийния пазар е трудно дори в развитите страни от западна европа. Нещо не ми се вярва скоро да можем да си избираме доставчика на електричество. Но затова пък и държавата си има регулаторни органи, които да съблюдават за коректната работа на такъв тип монополисти и да ги санкционират при нередности. Част от проблема се дължи именно и на липсата на добър контрол от страна на органите. Вече колко време стана не могат да ги накарат да минат на месечно отчитане на сметките, даже ако не се лъжа скоро и глоба им наложиха, ама ефект още няма...
« Последна редакция: май 16, 2009, 12:51:02 от Rincewind » Активен
markos
Млад рибок
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 110

Профил
« Отговор #3 -: май 15, 2009, 07:37:16 »

Всички казвате държавните контролни органи не си вършат работата. В случая органът е един - Държавна комисия за енергийно и водно регулиране. Аз не знам как искате тази комисия да си върши работата - погледнете председателя й - човек несменяем от доста години на този пост - не поради професионалните си качества, а поради това че е удобен за всяка власт. Не чакайте от такъв човек да поведе организацията, която ръководи към борба с новите ни насадени монополисти......в случая ЧЕЗ.....
Активен

Best selling trading tools - http://tradingtoollist.co.cc
Трябва ми...

Активен
Страници: [1] Нагоре Отговор Изпечатай 

« назад напред »
Отиди на:  

Партньори: Bettinginfos.com - Всеки ден нови футболни прогнози | Корект Плюс - Счетоводни услуги, данъчни консултации | webBGteam - Изработка на Интернет сайтове и приложения | Electron.bg - Магазин за техника | Legafin.eu - Адвокатска кантора| IV-AUTO.COM - Продажба на ксенони, ксенонови комплекти, крушки, парктроници | Best selling trading tools | www.albaluna-bg.com